The Cathford Group Credit Inc: Privatekonomi Tips för billån

Privatekonomi tips: att hålla billån check, och mer

 

Tre top finansiella råd – från hur lönen påverkar kredit till nya regler för ärvda IRAs

Hur lönen påverkar kredit

En löneminskning kan skada två gånger, säger Christine DiGangi på Credit.com. Medan "inkomst inte är rapporterade till kreditbyråer," kan storleken på din lön "fortfarande påverka din kreditvärdighet." Till att börja med kommer att din inkomst påverka din förmåga att lånet betalningar och Bestäm hur mycket totala skulder som du faktiskt har. Och medan din lön inte är räknas in din kredit värdering, "det är ofta del av en kreditansökan," med vissa långivare som fastställer normer för skuld-till-inkomst nyckeltal innan du tar på en kund. Om ditt kassaflöde ändras, är det första du behöver justera din budget. Och se till att betala "extra uppmärksamhet till din bankkonton", och begränsa inköpen kreditkort för att korrigera dina utgifter vanor och skydda din kredit.

Att hålla billån i schack

Sluta att utvidga det billån, säger Kerri Anne Renzulli på gång. Enligt en ny rapport från Experian är den genomsnittliga längden på ny billån på en rekordnivå på fem och ett halvt år. Men längre lån "kostar oss, big time." Billån på fem år eller mer kan kräva lägre månadskostnad, men det bara betyder att du betalar mer intresse över tiden. Och eftersom bilar avskrivningsbara tillgångar, längre lån arbeta mot dig genom att begränsa ditt kapital i bilen även när det förlorar värde. Det bästa sättet att spara på månatliga kostnaderna är att lägga mer pengar och minska det belopp som du behöver för att finansiera. Vid förhandlingar, försök att vara beväpnade med ränta citat från externa långivare, som kan uppmuntra bilhandlare att förbättra deras finansiering erbjuder.

Nya regler för ärvda IRAs

Akta er för lade din IRA, säger Dan Caplinger på dagliga Finance. Högsta domstolen utfärdat en ny dom förra veckan som förändrar spelet för ärvda IRAs. De beslut "drog distinktioner mellan egna återlösningskonton och de ärvda," att göra det sistnämnda rättvist spelet för borgenärer som försöker att samla på den avlidnes skulder. Efterlevande makar kan fortfarande rulla ärvda IRAs till sina egna konton, men för andra arvingar, påverkan kan vara enorm. Personer som planerar att testamentera "betydande mängder i IRAs" bör överväga att göra allvarliga ändras till deras egendom planering, "att upprätta förtroenden att få ärvda IRA pengar i stället för att lämna det direkt till dina arvingar." Men var försiktig här, alltför, eftersom fel villkoren kan "minska eller eliminera möjligheten att sträcka ut IRA distributioner och bevara skattemässiga fördelar."

För mer information som oss på Facebook ( Cathford Group Credit Inc )  och följ oss på Twitter @cathford_grp

Groups: